Coneixem la universitat!

Cfsa Sa PoblaSa Pobla - Secundària

Aquest divendres, els alumnes de 4t d’ESO vàrem passar un dia ben complet a la Universitat de les Illes Balears, i tot acompanyat per un temps ben primaveral. Us ho explicam!

Començàrem amb una ruta pels edificis de Ramon Llull i Anselm Turmeda, on poguérem xafardejar les aules, biblioteques, passadissos, sales d’informàtica… Allà poguérem conversar amb algun professor i algun alumne que trobàrem i que, molt amablement, responien als nostres primers dubtes.

Tot seguit, caminàrem per diversos espais del campus universitari, on poguérem conversar amb diversos membres de la comunitat universitària, com per exemple amb els representants del Consell d’Estudiants, que ens explicaren la seva tasca i els diversos òrgans de govern la UIB. Moltes gràcies!

A l’edifici Mateu Orfila, na Maria Martínez, filla d’un professor de l’escola i estudiant de la facultat, ens mostrà l’edifici, ens explicà què s’hi impartia i com funcionava, i sobretot, respongué amb molta paciència els inesgotables dubtes dels nostres alumnes. Mil gràcies Maria!

Tot seguit, fou el torn d’un exalumne de la nostra escola Marruan Afras. En Marruan ens acompanyà per l’edifici de Ramon Llull, la seva facultat. Allà ens explicà què s’hi estudiava, què es valora en els seus estudis, l’ambient universitari…Tot plegat, una informació ben interessant, moltes gràcies Marruan!

Tot seguit, tocava berenar i descansar una mica. Aprofitàrem l’ocasió per estirar les cames i fer un partidet de futbol i de voleibol. Això, en aquell entorn i amb el temps que feia, fou un plaer!

Finalment, a l’edifici Anselm Turmeda, varen poder assistir a una conferència sobre “les 10 claus per ser un bon fixatge”. Aquí poguérem aprendre algunes idees per poder avançar en el nostre futur professional i acadèmic.

Sense poder acabar la conferència, varem haver de partir corrent per no poder perdre el metro i tren que ens duria cap a casa.

Vaja, tot plegat, el que es diu un dia ben complet i ben aprofitat. Només ens queda agrair a tothom que ens ajudà a fer-ho possible, mil gràcies!