FINAL DE CURS I GRADUACIÓ 2019

CSFA Son ServeraSON SERVERA

Aquest passat dimecres 19 de juny vàrem celebrar la festa de final de curs amb un Beach Festival a l’Església Nova. Acte amb el que tancam un curs intens, ple d’aventures, experiències i noves emocions. Va ésser un Festival amb molt de ritme i diversió, on els nostres nins i nines ens demostraren que són uns excel·lents ballarins.

Avui ens acomiadarem d’un altre curs i d’un grup d’alumnes que dimecres es varen graduar. Molts d’ells començaren una etapa, des de ben petits al nostre Centre, etapa que conclou per emprendre’n una de nova al Centre de Primària. A tots ells els hi desitjam un gran futur, que segueixin amb aquest esperit viu, amb les mateixes ganes i il·lusió pel tot el que fan i, sobretot, que siguin molt feliços i continuïn amb aquesta alegria que els caracteritza. Piràmides, vos enyorarem moltíssim i sempre vos durem dins els nostres cors!!!

 

Agrair, de tot cor, a tot l’equip del CSFA Son Servera per l’esforç, dedicació, interès, ganes i passió, perquè  en aquesta vetllada sortís tot rodó. I per un altre curs en el que hem ampliat el nostre claustre, conegut cares noves i forjat noves amistats.  Mil gràcies a totes: Montse Fortuny, Neus Sureda, Beatriz Salas, Bàrbara Riera, Marga Ferriol, Núria Piris, Cata Amer, Marta Salom, Maria Tur, Aina Sastre, Sandra Santandreu, Maria Jesús Sánchez i Lourdes Servera. Un gran Claustre!!!

També donar les gràcies a la nostra APIMA, sobretot perquè enguany una part de la Junta Directiva acaba una gran etapa en el Centre. Moltíssimes gràcies a totes les mares que acabau un cicle, per la gran tasca duita a terme durant tots aquests anys, per les hores de dedicació i esforç i per col·laborar sempre que vos hem hagut de menester. Heu estat increïbles, no vos oblidarem!!! I a tots els qui quedau, animar-vos i encoratjar-vos a seguir treballant en la mateixa línia!!!

A la Policia Local per acompanyar-nos sempre i a la brigada municipal per la seva gran tasca fent-nos arribar les taules pel refresc.

I a tots voltros, pares i mares que vàreu col·laborar amb nosaltres, aportant menjar pel buffet i vàreu fer possible una vetllada tan agradable.

Moltíssimes gràcies a tots!!!