Aquí teniu el lema del curs 2018/2019!!

Amb ell volem celebrar que som una comunitat ampla, diversa i unida. Els CSFA de Ciudad Real, Palma, Manacor, Muro i Son Servera formam una comunitat escolar que té vocació de família: cada membre és igualment important i la suma de la totalitat és el que dona sentit a allò que som i que feim.

Com a grup cohesionat volem assegurar que l’amistat i la fraternitat ens acompanyin sempre. Però no només dintre de l’entorn escolar, sinó tenint present que els nostres col·legis s’ubiquen a un poble o ciutat, a un barri concret del que també hi som membres actius i a on volem deixar també la nostra llavor.
I què es el que volem plantar? Doncs volem contribuir a que floreixi una societat en pau i justa; preocupada per conservar la nostra Mare Terra i, per tant, defensora de l’ecologia i del respecte al medi ambient.

Així mateix, els CSFA també volem disseminar la sement de la solidaritat, ser capaços de situar-nos devora qui més ens necessita.

Siguem capaços de construir entre tots unes escoles unides des de la senzillesal’amor i l’agraïment. Fem de la nostra comunitat escolar un sol cos que camini cap al futur, amb capacitat d’escolta i reacció per acudir allà a on ens necessitin per ajudar i dur esperança.

Aquesta és la nostra motxilla pel curs, que tenim ben plena d’il·lusions, valors i moltes ganes de tornar a estar junts.