Celebrant el Dia Internacional dels Boscos

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

Una crida a la responsabilitat i la protecció del nostre llegat natural.

 

El Dia Internacional dels Boscos és  una bona jornada per a la reflexió sobre la importància vital dels boscos en la nostra existència. El bosc, a més de ser un mosaic de colors i textures, és la font de vida que ens proporciona aire net, és una meravellosa simbiosi entre la terra, l’aigua i el sol i un regal de la natura que ens dona l’oportunitat de connectar amb la bellesa i la serenor. 

L’aire que respiram és un testimoni dels beneficis dels boscos, ja que actuen com a pulmons del nostre planeta. És una oportunitat única per recordar-nos la responsabilitat que tenim de preservar aquest llegat per a les futures generacions.

El nostre deure, com a guardians de la terra, és assegurar-nos que aquesta meravella natural perduri. Cuidar els boscos és sinònim de protegir l’equilibri ecològic que ens permet viure en simbiosi amb la natura.

Avui, celebrant aquest dia, és important que  prenem consciència de la nostra responsabilitat i recordem que cada petita acció compta. Plantem llavors de canvi, respirem amb gratitud l’aire pur dels boscos i comprometem-nos a cuidar la meravellosa oportunitat que ens brinda la natura.

Recordem sempre que el bosc és més que arbres; és una oportunitat per a la vida, que requereix de la nostra estima i cura constant.

Tal com va fer Sant Francesc d’Assís, mantinguem una actitud responsable i compromesa i siguem els seus veritables protectors.