EUROPA AL CSFA CIUDAD REAL 🇪🇺

CSFANoticias home

L’any 2018 ha estat reconegut com a any del Patrimoni Cultural Europeu. Per això, la comunitat escolar del CSFA Ciudad Real ha realitzat diverses activitats orientades a conèixer, valorar, comprometre’s amb el patrimoni cultural europeu i reforçar el sentiment de pertinença a un espai comú.

D’aquesta manera, hem fet efectiu l’acord de desenvolupar, cada dos anys, un projecte de treball que anés significatiu per la seva rellevància i actualitat.

Al llarg del curs s’han treballat diversos aspectes sobre els nostres veïns europeus, entre d’ altres, els socials, geogràfics, culturals, tradicions o la gastronomia. Cada curs s’ha encarregat d’estudiar, elaborar i difondre la riquesa cultural de dos o tres països europeus.

Com a colofó al treball realitzat durant tot el curs, el divendres, 1 de juny, es van realitzar diferents activitats i una exposició de tot allò treballat durant l’any escolar, que va destacar per la seva vistositat i gran acceptació.

Es van elaborar diversos objectes decoratius, dolços i menjars típics d’aquests països que van ser degustats pels assistents. Amb ells es van recaptar fons que aniran destinats a MISOL, l’obra social de la mateixa congregació que és titular dels nostres centres, les Franciscanes Filles de la Misericòrdia.