REUNIÓ D'EQUIPS DIRECTIUS DELS COL·LEGIS CSFA A ESPANYA

CSFA Son ServeraDestacats, MANACOR, MURO, Noticias home, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

El passat divendres 29 de març a la Casa Fundacional de Pina es va celebrar la primera de les dues trobades d’equips directius dels CSFA de Mallorca i Ciudad Real previstes en aquest curs 2018/2019.

En aquesta reunió vàrem comptar amb la presència de les germanes del Consell General de la Congregació, que ens van animar a continuar treballant amb la mirada posada en la missió compartida i posant l’accent en com volem i hem de realitzar la nostra missió. D’altra banda, en el marc del Projecte Impuls de la Congregació, aprovat en el darrer capítol, se’ns va recordar la necessitat de treballar des de la transversalitat.

La reunió d’Equips Directiu tenia, com a objectiu, la definició del Pla d’Acció 2019 – 2022 per a continuar l’execució del Pla Estratègic dels CSFA.

Amb anterioritat, els 6 claustres de professors de cada centre, havien realitzat una avaluació de les línies estratègiques Pedagògica i Pastoral, Identitat i Missió, on van sorgir interessants i  diferents accions per desenvolupar.

Totes les aportacions van ser valorades per diferents grups de treball creats a la reunió d’Equips directius, finalitzant la jornada amb una posada en comú, que va conduir a la formulació del Pla d’Acció 2019-2012.