CELEBRAM EL DIA DE LA PAU

CSFANoticias home

Els alumnes de tots els Centres Sant Francesc d’Assis han participat en una activitat comú per celebrar el Dia Internacional de la No Violència i la Pau, una commemoració que recorda la mort del pacifista Mahatma Gandhi i que es celebra des de 1964 .
La dels CSFA ha estat una celebració molt participada, a la qual també hi han format part les famílies, pares i mares que han pogut escriure els seus missatges de pau en les plomes que, entre tots, han anat cobrint les ales del nostre especial àngel de la pau.
L’objectiu d’aquesta activitat compartida ha estat treballar els valors de tolerància, solidaritat, concòrdia i respecte als Drets Humans.
Per als CSFA aquests son valors que contribueixen a un món en pau i amb enteniment entre persones, independentment de la seva formació, raça, cultura i religió. El nostre lema del curs, “Miram cap endins, vivim cap a fora” és una de les eines que utilitzam precisament per a que el nostre alumnat sigui capaç de construir un món molt més just, gràcies precisament a un millor coneixement propi i del reconeixement de la importància de una vida en harmonia i fraternitat, amb la resta de persones, amb l’entorn natural i amb un mateix.