Benvinguts!

CSFADestacats, Eventos Generales, Uncategorized @ca

Començam amb la motxilla plena d’experiències d’aquest estiu i segur que ben preparats per iniciar un nou curs.
És moment de retrobar-se amb els companys de classe, de compartir les aventures viscudes aquests mesos de vacances, de planificar activitats per a la tardor i l’hivern… Però també ha arribat l’hora de conscienciar-nos que comença, un any més, una etapa de responsabilitat i esforç.
Els vostres professors estan preparats i molt il·lusionats per a que aquest sigui un molt bon curs. Sabem que de vegades serà complicat; haurem d’esforçar-mos, estudiar i, en ocasions, renunciar a allò que ens agradaria fer.
Però, recordeu, tot això val la pena perquè estam establint les bases de la vostra vida adulta. Enguany, guiats pel nou lema: Miram cap endins, vivim cap a fora, ens concentrarem en conèixer un poc millor a cadascun de nosaltres des de l’interior, i aprendre a ser feliços tal i com som, sense pretensions de parèixer-mos a ningú altre, sinó al contrari: ben orgullosos de ser nosaltres mateixos. A partir d’aquí, estarem preparats per compartir la nostra felicitat, ara i en el futur, i per posar-nos de la banda de qui més ajuda necessita.
Com vegeu, tenim moltíssimes coses preparades per a que el 2017/2018 un curs inoblidable.
Sigueu tots benvinguts a l’escola, la vostra segona llar! Molt bon curs a totes i a tots!