TOTS HEM GUANYAT LA CURSA ESCOLAR!

CSFAMURO, Noticias home

La cursa escolar en benefici d’ASPANOB que ha protagonitzat el CSFA Muro ha estat tot un èxit de participació i recaptació d’ajuda per a aquesta associació, centrada en l’atenció a nins i nines amb càncer de les Balears, i a les seves famílies.

Organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament d’aquest municipi, s’ha comptat amb la participació de tots els alumnes del centre que han demostrat les seves habilitats com a corredors, però també la seva predisposició a ajudar a qui més recolzament necessita.

Cada alumne ha dipositat la donació que les seves famílies han volgut aportar a la causa d’ASPANOB; així mateix, s’ha muntat una paradeta de menjar, la recaptació de la qual s’ha destinat íntegrament a aquesta associació.

En total, hem pogut lliurar una donació de 2.255 € per a que ASPANOB continuï amb la seva feina per a que els més petits que sofreixen aquesta malaltia puguin tenir unes bones condicions de vida i estar atesos en els aspectes que sorgeixen quan un nin o nina emmalalteix de càncer.

Gràcies a tots per la vostra participació!!!

 

#CSFASolidaris @SomCSFA