DIUMENGE DE RAMS, L’INICI DE LA SETMANA SANTA

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

L’arribada radiant del Diumenge de Rams ens convida a reflexionar, reviure i commemorar l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem. Aquesta jornada marca l’inici d’una Setmana Santa plena de simbolisme i és també  una oportunitat per  connectar amb el seu veritable significat.

L’entrada a Jerusalem simbolitza l’esperança que acompanya Jesús mentre és acollit amb palmes i rams d’olivera. És un recordatori de la humilitat. 

El camí que Jesús recorre cap a Jerusalem ens recorda la importància de seguir les passes del seu missatge, abraçant el camí de la comprensió, la pau i l’amor, és essencial que deixem de mirar-nos a nosaltres mateixos.

La Setmana Santa no només és una commemoració històrica, és una convidada a experimentar una transformació personal. Contemplar la mirada compassiva de Jesús ens impulsa a ampliar la nostra pròpia visió, a veure més enllà dels nostres interessos i a abraçar amb amor la humanitat en la seva diversitat, a veure les seves necessitats i a respondre amb amor i generositat. 

Que aquesta Setmana Santa sigui més que una celebració, una oportunitat de canvi personal i col·lectiu.