EDUCAR LA INTERIORITAT

CSFANoticias home

Professors dels diferents Centres Sant Francesc d’Assis de Mallorca han rebut aquest cap de setmana el curs Educar la Interioritat, inclòs al nostre Pla de formació del professorat. L’objectiu del curs, que al llarg dels últims mesos han realitzat la majoria de professors, és donar les claus bàsiques per integrar en el dia a dia de les aules tècniques i accions encaminades a millorar el desenvolupament humà dels nostres alumnes.
Educar la Interioritat té la finalitat pedagògica de completar el procés educatiu de l’alumnat a través de l’educació en valors i el treball de la identitat personal des d’una doble perspectiva: millor autoconeixement que, a la vegada, permeti una millor integració personal en l’entorn social de cadascun.
El curs és un projecte global que implica a tots els centres de la Congregació titular dels nostres centres, les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, i ha estat impartit no solament als claustres de Mallorca i Ciudad Real, sinó també als dels projectes que desenvolupen a Bolívia i Perú.