Ei! Som els de 4t d'Educació Primària!

Cfsa Sa PoblaAULA 3r 4t, SA POBLA, Sa Pobla - Primària

Hola, famílies!

Nosaltres som el grup de 4t d’Educació Primària. Som un grup de 31 alumnes. En general, dins l’aula, som feiners i respectuosos. La majoria sabem aprofitar bé el temps. La convivència entre nosaltres és bona i demostram interès i motivació en les activitats que treballam. És vera… també tenim cosetes a millorar, sobretot entendre que “tots som diferents i tots som iguals”. Sabem que ho aconseguirem perquè volem ser un gran equip.

És evident que treballarem els objectius específics de cada àrea, però sobretot volem ser bones persones, respectar-nos els uns als altres, acceptar les diferències, millorar la nostra autonomia i la nostra capacitat d’atenció, tenir curiositat i creativitat amb el que es treballi, saber resoldre els problemes de manera pacífica, i més que més, venir amb un somriure a l’escola.

Utilitzam diferents metodologies per fer feina dins l’aula, com ara, el treball cooperatiu, el treball per projectes, l’ús de les TIC, la interioritat, investigar sobre les nostres motivacions… sense deixar de banda la metodologia tradicional.