Ei! Som els de 4t d'ESO!

Cfsa Sa PoblaAULA 4t, SA POBLA, Sa Pobla - Secundària

I, per acabar… nosaltres som els de 4t d’ESO!

Som un grup divertit, amb molta diversitat i la majoria tenim bons hàbits d’estudi i de feina. Treballam la cohesió de grup, la planificació i organització de tasques, així com altres que ara vos explicarem…

Enguany ens n’adonam de que la nostra trajectòria per l’escola està arribant al seu punt final. Som conscients de que esteim donant les nostres darreres passes per un dels llocs on hem viscut la major part de moltes experiències, on hem conegut un grapat d’amics i amigues, de companys i companyes. 

Per això, volem que aquest curs sigui per recordar i per enmarcar! Volem que estigui ple de bons records, experiències meravelloses i… bones notes!

Aquest darrer any, ens estam centrant molt en preparar allò que està per arribar: el nostre futur acadèmic i laboral. Per aquest motiu, l’orientació i les sortides per conèixer en quins àmbits seguir són un pas fonamental en aquest curs.

Ara mateix, estam vivint una situació una mica delicada amb tot això del COVID-19 i, malauradament, no podrem gaudir d’una de les experiències d’un 4t d’ESO, el viatge d’estudis conjunt amb 3r. Però no perdem l’esperança, segurament alguna altra manera trobarem de fer una convivència i estar tots plegats per recordar bons moments d’aquests anys a l’escola. A més, esteim ben segurs de que tot això ens servirà per valorar tot allò que tenim en el nostre dia a dia i que moltes vegades passam per alt. Tot anirà bé!

Ara bé, a més de la diversió, els somriures, els bons moments i tot allò que ens fa gaudir, també hi ha la part de treball, estudi, constància, esforç, de la qual no ens oblidam!