Ei! Som els de 5è d'Educació Infantil!

Cfsa Sa PoblaAULA 4 ANYS A, AULA 4 ANYS B, SA POBLA, Sa Pobla - Infantil

Hola a totes i a tots!

Nosaltres som el grupet de 5è d’EI i tenim 4 anys. Som 24 nins i nines molt divertits, creatius i riolers; ja no som els més petits de l’etapa d’infantil! Ens agrada molt cantar, ballar i fer polissonades. Som molt responsables i feiners. Aquest curs, esteim aprenent a ser més autònoms en tots els hàbits i, per ara, ens està sortint bastant bé!

Sabíeu que aquest any hem rebut una grata visita a l’aula? Ha vengut en Paf, el drac màgic. Ell és un drac molt polissó i peculiar, només menja números. Durant el curs, visitarà les nostres famílies i gaudirà de les meravelloses històries dels contes que ens portam a casa per llegir amb els nostres pares i mares. Ens encanta el món de la lectura!

Cada setmana, hi haurà una família encarregada de preparar-li un suculent plat de nombres. Pot ser qualsevol objecte real que porti números; aprendrem que no només serveixen per contar, sinó que tenen múltiples utilitats! 

A la nostra aula som un grupet d’alumnes bastant diferents on cada un aporta una petita part de la seva essència,  i així, entre tots, formam un gran equip d’amistat, ajuda i confiança. 

Aquest és el nostre viatge, muntats en bicicletes, peladejant cada dia amunt i avall  per aprendre, tenir experiències noves, gaudir de la vida, enriquint-nos del món que ens envolta i donant llibertat a la fantasia i a la creativitat.

“No facis res a un nin que ell  sigui capaç de fer per ell mateix”.  

Maria Montessori