Ei! Som els de 6è d'Educació Primària!

Cfsa Sa PoblaAULA 5è - 6è, SA POBLA, Sa Pobla - Primària

Benvolguts mares, pares, familiars, amics, amigues:

Som el grup de 6è d’EP, el darrer curs de primària, un grup heterogeni de 30 alumnes. En general, dins l’aula, ens mostram responsables i respectuosos. La majoria tenim bons hàbits de feina i intentarem millorar, durant aquest curs, els hàbits d’estudi. Normalment estem motivats i sabem aprofitar bé el temps. La convivència entre nosaltres és bona, tot i que a vegades sorgeixen petits conflictes que aprenem a resoldre amb ajuda de diferents activitats proposades pels professors.

Treballam els objectius específics de cada àrea, però sobretot volem ser bones persones, responsables de la nostra conducta, saber acceptar el compromís de les decisions que es prenguin, millorar la qualitat de les relacions entre nosaltres, creant un clima més respectuós i amable. Som conscients de que l’escola és un espai per créixer i aprendre.

Utilitzam diferents metodologies per fer feina dins l’aula: les noves tecnologies estan presents, l’ús de l’ordinador, la pissarra digital, el treball cooperatiu, els projectes, les tècniques d’estudi, la interioritat, l’hort escolar,  i altres activitats com les sortides i activitats culturals afavorint el coneixement de l’entorn i les relacions interpersonals.