El Col·legi Sant Francesc d’Assís de sa Pobla compleix 150 anys

CSFADestacats, Noticias home, SA POBLA

Avui 12 de maig de 2022 constitueix una fita important en la història de sa Pobla: Fa 150 anys les Franciscanes Filles de la Misericòrdia iniciaren la seva tasca educativa al poble amb la creació del que avui coneixem com el Centre Sant Francesc d’Assís.

Amb motiu d’aquesta efemèride, la comunitat de Franciscanes de Sa Pobla i  l’escola inicien un any de celebracions entorn a aquests 150 anys. Concretament dues taules rodones sobre el món de l’educació, una exposició al Museu de Can Planas de Sa Pobla, una missa d’acció de gràcies al temple parroquial i una trobada d’exalumnes del centre. La programació del curs 2022/2023 també té previst organitzar tot un seguit d’activitats amb els alumnes.

Però la comunitat educativa també mira al futur en aquest 2022: Ja han començat les obres d’un nou i modern edifici educatiu a les cantonades dels carrers Príncep, Bateman, Joan Carles I i Forn del Vidre. Es tracta d’una construcció de 3.000 m2, on s’impartiran els estudis d’escoleta, Infantil, Primària, Secundària i progressivament cicles formatius i atenció primerenca.

Actualment el centre atén 375 nins, amb el suport de 42 treballadors, entre personal docent i no docent.