ENS VOLEU CONÈIXER? SOM ELS DE QUART D'EP!

Cfsa Sa PoblaAULA 3r 4t, SA POBLA, Sa Pobla - Primària

Hola a tots!

Nosaltres som el grup de 4t d’Educació Primària! Som 28 alumnes. Som un grup heterogeni i ens coneixem molt perquè fa anys que anam plegats a l’escola, encara que aquest any tenim un company nou. El nostre comportament és correcte, som treballadors i responsables. Ens agrada bastant participar a l’aula, tot i que de vegades ens despistam i xerram un poquet massa.

A part de treballar els objectius específics de totes les àrees, també dedicarem el nostre temps a intentar potenciar els valors de la convivència dins i fora de l’aula, a ser empàtics i a saber-nos posar al lloc dels altres, a dialogar i poder arribar a acords per resoldre els conflictes que van sorgint, a saber anomenar el que ens passa i com ens sentim,  a respectar a totes les persones amb les quals compartim alguna cosa i, finalment, a ser de cada vegada més autònoms.

Per dur a bon port tots els objectius proposats anirem emprant diferents metodologies: treball per projectes, sessions d’interioritat, treball cooperatiu, feina a l’hort, dinàmiques per cohesionar el grup i afavorir la convivència. També s’aprofitaran totes les sortides programades per seguir aprenent uns dels altres.

edf