ENS VOLEU CONÈIXER? SOM ELS DE QUART D'ESO!

Cfsa Sa PoblaAULA 4t, SA POBLA, Sa Pobla - Secundària

Hola!

Nosaltres som el grup de 4t d’ESO i començam les nostres darreres passes en el centre!

Enguany està sent i serà un any per a disfrutar. Estam posant punt i final al nostre camí. Però a les darreres passes, també hi ha sorpreses agradables i és que als al·lots que hem anat tants anys junts se’ns estan sumant un bon parell de nous alumnes que de ben segur enriquiran els darrers mesos entre nosaltres.

Aquest darrer any, ens estam centrant molt en preparar el que ha de venir, tant acadèmicament com professionalment. Així, l’orientació és de una de les prioritats tant per a l’orientador, per al tutor com a per a tota la comunitat educativa (famílies incloses!).

No podem deixar de mencionar el que de ben segur serà una experiència ben enriquidora: el viatge d’estudis a Madrid, la English Week! Una setmana tots els alumnes de 3r i de 4t d’ESO, convivint plegats en anglès.

Ara bé, no tot és festa i germanor. També hi ha estudi i treball, esforç constant són les paraules que més s’hauran de treballar al llarg dels següents mesos. Sempre amb els valors i principis que han regit de principi a fi la nostra escola.

Perquè només així, esforçant-nos, i amb un somriure a la cara, volem i sabem avançar.

Així que encaram amb un somriure la recta final!