ENS VOLEU CONÈIXER? SOM ELS DE TERCER D'ESO!

Cfsa Sa PoblaAULA 3r, SA POBLA, Sa Pobla - Secundària

Hola a tots i a totes!

Nosaltres som el grup de 3r d’ESO! Som un grup heterogeni de 27 alumnes, molt feiners i amb molts bons hàbits de feina i d’estudi. A més, som conscients dels valors que hem anat adquirint aquests anys a l’escola, els quals seguirem treballant per ser millors persones.

Enguany hem pujat un esglaó més i hem notat el petit canvi que hi ha de segon a tercer d’ESO, però l’estem superant d’allò més bé! A més, som un grup que té moltes ganes de fer activitats i que ens adonam de que junts som millors, per això podem dir que estem treballant la convivència i el respecte i ajudam a altres alumnes mitjançant el servei de mediació que oferim.

Quant a recursos, tenim desdoblaments a les àrees de Matemàtiques i Llengua Catalana, fet que afavoreix el nostre aprenentatge i l’atenció personalitzada. A més, alguns dels nostres alumnes participen del grup FAR i el grup ALSER, fet que afavoreix de manera molt positiva els resultats acadèmics. Ah! També tenim una hora setmanal d’interioritat, temps que invertim en conèixer més les necessitats dels nostres companys, així com l’educació emocional pròpia.

No se’ns pot oblidar allò que de ben segur serà una gran experiència: el viatge d’estudis amb els companys i companyes de 4t d’ESO. Enguany anirem a Madrid una setmana per conviure a un campament en anglès!

Junts som millors!