ESCOLA I FAMÍLIA, UNA ENTESA NECESSÀRIA.

CSFADestacats, MANACOR, MURO, Noticias home, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

Avui celebram el Dia Internacional de les Famílies, una ocasió especial per reflexionar sobre el seu valor i importància en la nostra societat. 

Les famílies són el fonament de la nostra comunitat i juguen un paper rellevant en el desenvolupament dels fills.

A les nostres escoles, reconeixem i celebram la diversitat de models familiars que existeixen avui en dia. Entenem que no hi ha una única manera de ser una família, i promovem el respecte i la tolerància cap a tots els tipus de famílies.

Per a nosaltres, la família és molt més que un lloc de convivència; és un espai perquè els fills puguin créixer i desenvolupar-se en un entorn de seguretat i estima al mateix temps; és on aprenen els valors que els ajudaran a viure en societat; és una peça clau en l’educació dels fills. Des de l’escola, reconeixem la importància de treballar de la mà amb les famílies per ajudar els nostres alumnes a assolir el seu  màxim potencial.

Família i escola són dos pilars fonamentals en el procés d’aprenentatge. Fer feina  de manera conjunta és important per proporcionar un entorn educatiu ric i estimulant per tal que nins i joves puguin créixer en valors, coneixements, i seguretat. Com a part important d’aquesta parella educativa, família i escola hem de prendre el compromís per  a donar-los el millor suport possible i  ajudar-los a assolir els seus objectius acadèmics i personals.

Avui, volem expressar el nostre més sincer agraïment a totes les famílies per la seva confiança i suport. Junts continuarem la tasca de crear un entorn educatiu inclusiu i enriquidor, que ajudi a créixer i assolir coneixements i experiències. El desenvolupament personal i acadèmic de tot el nostre alumnat és important i per això volem comptar amb la vostra col·laboració i participació per aconseguir-ho.

Junts, construïm un futur millor per a tots i totes.

Gràcies per formar part de la nostra comunitat escolar i per confiar en nosaltres el regal més preuat: els vostres fills i filles.