¡Feliz Día del Libro!

CSFADestacats, MANACOR, MURO, Noticias home, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

Cada any, tal dia com avui, el 23 d’abril celebram la tradicional festa de Sant Jordi coincidint amb el Dia Internacional del Llibre. La finalitat d’aquesta festa és sobretot promoure el gust i l’interès per la lectura.

Enguany a les nostres escoles, amb tot l’alumnat hem posat en marxa el Pla lector, ja sigui per llegir o per posar l’atenció tot escoltant un conte, en el cas dels nins i nines d’Educació Infantil. És important i oportú crear aquests petits espais a fi que cadascú dediqui un temps a llegir i descobreixi la riquesa que ofereix la lectura: aprenentatge, diversió, cultura, plaer i tot un món per descobrir.

És necessari recuperar entre tots, des de casa i l’escola aquest hàbit que per desgràcia ha quedat relegat per l’ús de les pantalles. Accedir a la lectura és fàcil i costa pocs doblers, tenim biblioteques municipals, associacions que potencien l’intercanvi de llibres i, com no, entre nosaltres mateixos també podem bescanviar aquells exemplars que ens han deixat empremta.

Avui més que mai volem dir sí a la cultura i poder gaudir del llegat que ens han deixat escriptores i escriptors al llarg de la història.