INICI CURS 2017-18

CSFA Son ServeraSON SERVERA

Per afavorir una bona adaptació per als alumnes nous, iniciarem les classes per torns i de manera escalonada. Durant el període d’adaptació un acompanyant podrà quedar un poc de temps a l’aula (recomanam un màxim de 10 minuts)

El dia 13 setembre s’iniciaran les classes. Aquest dia l’horari serà de 9 a 12’30 h. i hi haurà menjador.

AULA DE NADONS I DE 2 ANYS

Del 13 al 16 de setembre, els nins nouvinguts, que no hagin començat a l’Escoleta d’Estiu, ja quedaran d’acord amb la tutora per fer el període d’adaptació.

A partir del 18 de setembre o quan els nins estiguin adaptats, l’horari serà de 9 a 12’30 h ó de 9 a 14 h (segons l’horari triat).

AULA DE 3 ANYS

El dia 8 de setembre a les 13 h. es realitzarà una reunió informativa, abans de començar el curs, on la tutora us explicarà el procés d’adaptació, els horaris d’adaptació i el funcionament.

En cas de quedar-se al menjador, ens ho heu de confirmar al setembre.

LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Per la compra de material, llibres, assegurança escolar es domiciliaran els rebuts a la vostra compte bancària, per això ens heu d’emplenar el full de domiciliació dels rebuts.

Podreu passar per l’escola, els dies 7 i 8 de setembre de 9 a 12 h. i veureu el material  i els llibres que emprarà el vostre fill/a durant tot el curs 2017-18.

Aquests dos dies, també podreu adquirir els baveros (bates), camisetes i xandalls…

Per pagar la quota de l’Associació de Pares (30 €), també se vos domiciliarà. En el cas de què algú no hi vulgui estar associat, el que s’ha de fer es retornar el rebut del banc.