Jornada de formació al personal d’administració i serveis

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA, Uncategorized @ca

Als CSFA ja ens preparam pel nou curs 2019-2020 i treballam per a que quan comencin les classes, tot i tots estiguem ben a punt.

Ja s’han incorporat als centres les persones que formen part dels equips d’Administració i Serveis qui, a més de treballar per a que el primer dia de classe tot funcioni a la perfecció, també han participat en una jornada de formació.

Celebrada a la casa fundacional que té a Pina la nostra Congregació Titular, les participants han dut a terme diferents sessions: de gestió administrativa,  de preparació del curs, així com una sessió de cura de la interioritat.

Amb aquesta formació de personal la titularitat dels nostres col·legis materialitza un dels seus signes d’identitat: la formació contínua dels treballadors i treballadores que formen part del nostre projecte educatiu.

La propera setmana el professorat dels claustres de Palma, Manacor, Muro, Sa Pobla i Son Servera es reuniran també a Pina per celebrar un any més la jornada institucional que dóna obertura al nou curs escolar.