JORNADA INSTITUCIONAL DELS CENTRES DE MALLORCA

CSFANoticias home

Els claustres dels 5 Centres Sant Francesc d’Assís a Mallorca hem celebrat la Jornada Institucional amb al qual, any darrera any, obrim el curs escolar.

L’encontre ha donat començament amb la intervenció de n’Alicia Garcia, la Superiora General de la nostra congregació titular, qui ha donat la benvinguda a tot el professorat i ha presentat el nou Consell General, elegit recentment aquest passat mes de juliol. Així mateix, s’han presentat també els professors i professores que s’incorporen enguany a les distintes escoles.

La jornada ha estat coordinada per professorat del CSFA Sa pobla que ha dissenyat un conjunt d’activitats i dinàmiques amb la finalitat de generar espais de interactuació i treball en equip amb membres dels diferents centres.

Entre tots s’ha materialitzat el que significa el nostre lema de curs “Junts construïm CSFA”: que totes i tots som membres importants d’un sol cos.

Ha estat un matí intens al qual hem experimentat com, des de les diferències que ens uneixen, entre tots som capaços de construir i avançar. De crear i de generar situacions que tot sols seria impossible o molt més difícils d’aconseguir.

Hem pogut posar en pràctica també que som una famíliacompromesa en la creació d’una societat més justasolidària i respectuosa amb el medi ambient.

No ens hem oblidat dels nostres companys del CSFA Ciudad Real que avui també s’han reunit per coordinar el nou curs. I també hem tingut presents a altres centres Sant Francesc d’Assís amb els quals estam vinculats a Perú i Bolívia i que desenvolupen una activitat educativa i formativa a entorns altament vulnerables en contexts socials d’extremada pobresa.

Clica aquí i podràs accedir a la galeria de fotos.