JORNADA INSTITUCIONAL D’INICI DE CURS 2019-2020 DELS CSFA

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

El passat divendres 6 de setembre tots els mestres i professors dels Claustres dels Col·legis de Mallorca es varen reunir a la Casa Fundacional de Pina per donar la benvinguda a un nou curs, amb la confiança i il·lusió de fer realitat el lema del 2019-2020: Viu, emociona’t, aprèn!

La proposta, per a aquest curs, és iniciar un viatge, tots junts, a través d’aquests sentiments, mitjançant les experiències de dones que ho han experimentat amb el seu compromís i la seva tasca al llarg de la història. La seva referència ha de ser un motiu per contagiar-nos i fer de la nostra tasca educativa un camí ple d’aquests sentiments de vida, emoció i aprenentatge.

La jornada va ser organitzada enguany pels centres de Muro i Son Servera que varen preparar 4 tallers que permetien connectar amb el lema d’enguany.

A la Jornada Institucional vàrem comptar amb la presència de la germana Catalina Rosselló, membre del Govern General de la Congregació, que ens va llegir el missatge “de que per als docents, Pina és un lloc replè de vida, és un lloc emocionant i una casa oberta que sempre permet la trobada, el moviment i l’aprenentatge”.