La diada de Sant Jordi a Sa Pobla

Cfsa Sa PoblaSa Pobla - Secundària

La festa de Sant Jordi ha estat una celebració molt especial a l’escola. Dia 23 d’abril vam muntar una paradeta solidària amb el projecte MISOL. Aquesta va ser possible gràcies a les donacions de llibres i contes de les famílies i a diferents productes que han elaborat els alumnes (punts de llibre, clauers…). També s’hi venien productes artesans de Bolívia i Perú.

 

Al llarg del matí alguns alumnes van participar en la lectura pública davant l’Ajuntament.  En concret eren alumnes que l’any passat havien rebut el premi mestre Arabí de relats curt.

 

Al mateix temps es va fer un taller de contacontes a càrrec de nins 5è i 6è i 1r i 2n ESO. Els alumnes més grans contaven els contes als alumnes més petits d’infantil i primària.  

 

L’associació de pares també va col·laborar en la festa amb un contacontes a educació infantil i amb la realització de punts de llibre.

 

L’horabaixa, tant els alumnes d’educació infantil com els de primària, van sortit a la plaça del poble a visitar les paradetes de l’ajuntament i a escoltar contes per part dels mestres.

 

Per acabar d’arrodonir la festa els alumnes de 6è d’EP van rebre la visita de l’escriptora de Sa Pobla Laura Gost que recentment ha estat guardonada amb un premi Goya.

 

Per tant, podem dir durant tot el dia, els infants de tot el centre van estar enrevoltats de lectura i escriptura, ja que des del centre fomentam la lectura i la importància de crear un hàbit lector des de petits.

 

“El primer coneixement de la llengua escrita no ha trobat cap itinerari més ric, més acolorit i més atractiu que el d’un llibre de contes” Gabriel Janer Manila.