L'alegria

CSFADestacats, MANACOR, MURO, Noticias home, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

De les quatre emocions bàsiques només una és positiva, i és que el poder de l’alegria és tan gran que, si la conream i ens enfocam en ella, ens fa capaços de superar aquelles emocions que ens condueixen a estats d’ànims negatius.

Normalment estam alegres quan ens succeeix una cosa agradable; com estar alegres independentment del que succeeix a fora?Tanca els ulls i sent la teva respiració. Adona’t que existeixes, que ets viu. Aprecia en tu el regal de la vida, una vida que sorgeix sense cap esforç per part teva. Sent l’alegria d’existir, i l’oportunitat de poder apreciar tot el que t’envolta: gaudeix del sol, o de la pluja, de l’aigua que calma la teva set, del so dels ocells, d’una flor, d’una companyia amiga… Moment a moment, la vida ens porta milers d’instants que poden fer néixer en nosaltres l’alegria.

L’alegria ens mou a l’acció. Una mirada alegre i positiva a allò que ens ocorre, sigui el que sigui, ens permet gaudir-ho i també superar-ho. L’alegria interior és la força més poderosa per a vèncer els obstacles. I aquesta mateixa alegria interior és la font de la nostra felicitat.