LES TIC A LES AULES

CSFADestacats, MANACOR, Noticias home, SA POBLA

Volem que el nostre projecte educatiu prepari a l’alumnat dels CSFA perquè tingui el millor desenvolupament possible en la seva futura vida adulta. Per a això, som conscients que hem d’adequar-nos a la conjuntura tecnològica i utilitzar les extraordinàries oportunitats que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) ens ofereixen.

A partir del proper curs, els alumnes d’ESO dels CSFA Manacor i Sa Pobla treballaran amb una nova eina: el Chromebook. D’aquesta manera, donarem ús pedagògic a elements amb els quals estan completament familiaritzats i que permetran aprofitar la seva condició de “nadius digitals” per a un millor rendiment escolar.

Cada alumne serà propietari del seu propi dispositiu i per a això hem dissenyat un programa de compra, el cost final del qual no encarirà el pressupost habitual de la compra de llibres.

Aquest sistema permetrà continuar el projecte d’educació integral incorporant nous elements que, sense deixar de banda els tradicionals, a més d’afavorir el procés d’aprenentatge, també suposa un excel·lent instrument per a una atenció més personalitzada a l’alumne, així com per al desenvolupament del seu esperit crític.

Al següent enllaç trobareu més informació sobre la incorporació del Chromebook en les aules: http://bit.ly/2J3fpyWSFASSIS