MARÇ: QUE LES TEVES MANS MATERIALITZIN EL QUE DIU EL TEU COR

CSFAUncategorized @ca

El curs avança i ja hem arribat al mes de març. Si fem la vista enrere comprovarem quant hem crescut… I no només en altura! També com a persones, al costat dels nostres professors i companys. El millor de tot és que encara ens queden alguns mesos de curs per seguir compartint. Així que anem a fer-ho feliços i contents per formar part de la gran família CSFA.
Aquest mes de març encara continuem el període de Quaresma, per la qual cosa anem a seguir treballant la figura de Jesús i el seu significat en les nostres vides. Què podem fer per seguir el seu exemple i aplicar-ho al nostre dia a dia? Pensem amb les nostres mans i en totes les possibilitats que ens permeten recordar a l’amic Jesús: donar i rebre, aplaudir l’alegria i l’amor, ajudar a qui ens necessita, estrènyer-les per fer les paus…

CONSELL: dedica part del teu temps a identificar què coses pots fer amb les teves mans que t’acostin al missatge de Jesús. Vols algunes idees? Escriu una carta a un ser estimat per explicar-li quant li estimes; abraça als teus amics i a la teva família; o dibuixa cara somrient, penja-ho a la teva habitació i recorda que Jesús et rep sempre amb un gran somriure.