MOMENTS DE REFLEXIÓ I DE CONEIXENÇA.

CSFADestacats, MANACOR, MURO, Noticias home, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

La setmana passada començà a Pina el XXè Capítol de la Congregació de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia. 

Aquest dimecres, el gerent dels CSFA, Guillem Crespí Sastre  i la responsable d’Identitat Pastoral i Missió, Mònica Cardona Marco, donaren a conèixer a les germanes que hi participen la tasca desenvolupada als Col·legis Sant Francesc d’Assís (CSFA) en aquest darrer sexenni 2018-2024. 

Durant aquests dies les persones responsables de les obres també han explicat els projectes subvencionats per MISOL a diferents ciutats de Bolívia: Cochabamaba, Sucre, La Paz i El Alto, així com de Perú, a la ciutat de Trujillo. 

S’ha posat rostre a la feina que es fa a la Casa de Germanes  Majors de Villanueva de Alcardete i a la residència Verge de l’Esperança de Palma, i a tota la tasca que es fa des de l’entitat Mater Misericordiae que tenim a la nostra illa. 

En el marc d’una taula rodona on participaren entre altres Ángel Campos, director general de CSFA Ciudad Real i Kika Llinàs Soler, cap d’estudis del CSFA Sa Pobla, posaren de manifest què significa per a ells la Congregació, què s’espera d’ella i quins són els reptes de futur que tenim per davant.

Agraïts d’haver participat activament en una part del Capítol on es decideix la vida i missió de la Congregació, i amb el desig de poder continuar fent feina en totes les seves obres, sempre amb una mirada amorosa i inclinant el cor cap als més desvalguts del nostre món.