Nit de Reis

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

Reyes Magos de Oriente llegando a Belén.

Aquesta nit passada ha estat màgica. Com cada sis de gener celebram la festa dels Reis, un dia en què rememoram la visita que feren els savis d’Orient al pessebre de Betlem. Avui també ens haurem despertat amb l’alegria i la il·lusió per veure si els Reis han pensat en nosaltres. Volem deixar-vos la carta que com a escola vàrem escriure als Màgics pensant en tota la comunitat educativa.

Estimats Savis d’Orient,

Aprofitant la vostra arribada ens agradaria demanar-vos un parell de coses per a tota la comunitat educativa. D’acord amb el tarannà de Sant Francesc no volem coses ostentoses, sinó des de la senzillesa i la humilitat.

Per al nostre alumnat ens agradaria que duguéssiu paquets de fulls en blanc, per dibuixar, escriure i poder expressar tot allò que van aprenent, no només de continguts, sinó també de cada una de les experiències personals viscudes.

Per al professorat volem demanar un calendari per viure i gaudir del moment present, i recordar la necessitat, com diu el lema d’aquest curs, d’aturar i respirar.

Per a les nostres famílies us volem demanar un rellotge, perquè puguin dedicar temps per estar amb els seus infants i joves, poder jugar amb ells, escoltar-los, acompanyar-los i que les pantalles, passin a un segon terme.

Per a la titularitat volem demanar llarga vida, perquè les escoles CSFA continuïn mantenint viu l’exemple de Sant Francesc, posant el cor en l’educació de tot el nostre alumnat.

Finalment, voldríem que ens deixàssiu a tots i totes un sac carregat de GRÀCIES, perquè cada dia puguem agrair tot allò que tenim i que sovint no en som conscients.

Gràcies, Majestats, per la vostra generositat, esperam que durant tot aquest 2024 pugueu veure que hem fet ús dels vostres presents.