QUARESMA: Temps de canvi i transformació.

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

La Quaresma ens convida a un viatge interior, a endinsar-nos en el desert de les nostres reflexions més profundes. El dejuni, no només d’aliments sinó de distraccions, ens connecta amb l’essència de la nostra existència i marca l’inici d’una transformació personal. En el silenci d’aquest període, trobam l’espai per a la introspecció, un temps per escoltar la nostra pròpia veu i discernir els nostres valors.

La conversió pren vida en aquestes setmanes de preparació, on els nostres cors busquen un canvi genuí. És una crida a deixar enrere allò superflu i abraçar l’essencial. La solidaritat, com a pilar fonamental, ens recorda que aquest camí no el recorrem sols; els nostres actes i compromisos impacten en la comunitat que ens envolta.

En aquest període de reflexió i renovació, abracem la crida a viure amb major simplicitat, apreciant la riquesa d’allò que és essencial. Que aquesta Quaresma sigui un temps de creixement espiritual, on el dejuni, el desert, la conversió, el silenci i la solidaritat ens condueixin a un renéixer interior, preparant-nos per a la celebració renovada de la Pasqua.