FEBRER

CSFAUncategorized @ca

La nostra agenda escolar està carregada de reflexions perquè dediquem temps a recapacitar sobre aspectes importants que ens ajudin a créixer com a persones íntegres i humanitàries, amb els altres i amb nosaltres mateixos.
Al febrer et convidem a “que la teva boca expressi el que diu la teva ànima”, per a la qual cosa és necessari, en primer lloc, reconèixer qui habita dins de cadascun de nosaltres.
En aquest curs 2017-2018 el nostre lema “Mirem cap a dins, vivim cap a fora” vol guiar-nos per un camí molt especial: el de conèixer-nos millor, identificar les nostres emocions i els nostres afectes, per poder mostrar-nos davant els altres d’una forma honesta i solidària.
Durant aquest segon mes de l’any, en el qual comencem la Quaresma, anem a dedicar temps a trobar-nos amb Jesús, que és en els nostres cors i ens acompanya en tot moment. Anem a detenir-nos i a escoltar-li, una estoneta cada dia, des del silenci i l’oració, perquè a través del que ens transmet siguem tots capaços d’actuar de cor, amb els altres, però també amb cadascun de nosaltres.

CONSELL: febrer és temps de Quaresma. Deixa’t portar per Jesús; parla-li i escolta-li, està en el teu cor. Dedica uns minuts del teu temps cada dia a la pregària i comença a preparar-te amb Ell per deixar morir el negatiu i ressuscitar tot el bé que trobaràs en el teu interior.