Recuperem la Terra!

CSFADestacats, MANACOR, MURO, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

Dia 22 d’abril, Dia Mundial de la mare Terra

Avui és el dia dedicat a la mare Terra. Com a entitats de valors profundament franciscans, volem recordar i tenir sempre present que ella és la nostra llar. La nostra germana Terra ens dona la vida i el suport, i és el nostre deure i responsabilitat cuidar-la i protegir-la no només per a aquesta generació, sinó també per a les futures.

“Recuperem la Terra” és el lema d’enguany; una crida a fer-nos responsables de l’impacte que provoquen les nostres accions al planeta. Tant de bo que aquesta crida a la seva recuperació impliqui fer-nos conscients que la Terra és la nostra casa comuna; és l’espai natural on es manifesten les nostres relacions amb la resta de persones i amb tots els éssers vius, on transcorren les nostres vides, i transcorreran també les d’aquells que ens succeeixin.

El Papa Francesc ho diu ben clar a la Laudato Si: Preguem per la nostra conversió ecològica, una transformació interior que comporti actituds i comportaments més sostenibles i curosos amb la nostra germana la mare Terra.