REFORÇ DEL PROJECTE D'INTERIORITAT

CSFANoticias home

Aquesta setmana un equip de professorat de Mallorca s’ha desplaçat a Ciudad Real per dur a terme formació conjunta en el context del projecte Educar la Interioritat. Amb aquest motiu, han duit a terme tallers teòrics i pràctics per a Educació Infantil i primera etapa de Primària.

El projecte Educar la Interioritat, transversal a tots els CSFA, s’inclou a la nostra proposta educativa integral que aposta per donar a la formació de la persona un pes igualment important com ho és l’acadèmica.

Aina Sans, del CSFA Palma i Marga Ferriorl, del CSFA Son Servera han pogut compartir tècniques i experiències del projecte d’Educar la Interioritat amb els companys del CSFA Ciuda Real. Així doncs, aquests dies també han suposat una oportunitat per a l’intercanvi i coordinació entre centres, fonamental per enfortir els vincles entre els col·legis, tot i la distància física que hi ha entre uns i altres.

En aquestes jornades també ha participat Alicia García, Superiora General de la nostra Congregració Titular, les Franciscanes Filles de la Misericòrdia.

Celebració de Claustre i reunió amb el Bisbat

La germana Alicia Garcia també ha participat en el darrer claustre, al qual ha explicat la fonamentació del Projecto Impulso, una iniciativa de la Congregació íntimament vinculada amb els nostres centres escolars i amb l’actualització del Pla Estratègic que regeix el nostre funcionament i projecte educatiu.

Així mateix, i juntament amb el delegat de Pastoral, Identitat i Missió, Rafel Mas i l’equip de professorat de Religió, també s’ha mantingut una reunió amb el nou delegat d’Ensenyança del Bisbat de Ciudad Real.