REUNIÓ DE COORDINACIÓ DELS PROFESSORS DE RELIGIÓ

CSFANoticias home

Els professors de religió dels CSFA de Mallorca i Mater han mantingut una reunió de coordinació i posada en comú de tècniques, materials i estratègies, tant a nivell general com per etapes educatives. La cita es va dur a terme a Pina, aquest passat dijous 22 de febrer i hi van participar 18 docents dels diferents centres escolars.
L’objectiu d’aquests encontres, de caràcter periòdic, és establir sinèrgies per a que l’educació en valors, una de les bases dels nostre projecte educatiu, es desenvolupi sobre una base sòlida i centrada en la tasca compartida.
En aquest encontre també s’ha fet balanç de la important inversió realitzada per la Direcció dels Centres Sant Francesc d’Assis per enfortir l’equip de professorat d’aquesta assignatura, a través de la incentivació per a la titulació DECA de 16 professors, la tramitació de certificacions davant la Conferència Episcopal, la participació a jornades de formació tant del Bisbat de Mallorca com d’Escola Catòlica, així com l’establiment de línies de treball cooperatiu entre el professorat.