TANCAMENT DE CURS

CSFANoticias home

Els equips directius dels CSFA de Mallorca hem dut a terme la reunió de tancament del curs 2017-2018 a les instal·lacions de Mater Sineu.

En l’encontre s’han tractat els assumptes més destacats de l’any acadèmic que acabam de finalitzar, com els processos d’unificació pedagògica d’Infantil i Primària. Així mateix, s’han abordat altres assumptes d’importància com el Pla de Formació de professorat i personal dels centres que es desenvoluparà a partir del començament del curs escolar 2018-2019.

El projecte educatiu dels CSFA contempla entre les seves prioritats el foment de la feina col·laborativa i de la màxima interrelació entre els Centre Sant Francesc d’Assis, convençuts de què la feina en xarxa i les sinèrgies que establim entre les diferents escoles reforcen la nostra tasca d’educació integral basada en valors.

En la reunió hem comptat amb la participació de les germanes Alicia García i Catalina Rosselló en representació de la titularitat dels centres, la Congregació de Franciscanes Filles de la Misericòrdia; així com el gerent, el delegat de Pastoral, Identitat i Missió, i els membres dels equips directius de totes les escoles a l’illa: Palma, Manacor, Muro, Sa Pobla i Son Servera.