TESTIMONI DE VIDA

CSFANoticias home

Els CSFA de Sa Pobla, Manacor i Muro han gaudit aquests dies d’unes enriquidores xerrades que sota el títol “Testimoni de vida” pretenen apropar al nostre alumnado experiències i vivències personals de gran vàlua humana. Amb aquesta activitat, a més, es dona exemple pràctic del que significa el lema que ens acompanya aquest curs, “Miram cap endins, vivim cap afora” i s’emmarca dintre del nostre Projecte d’educació integral i en valors.

A Sa Pobla ha estat en Jaume Mut, coordinador de l’alberg de transeünts d’aquest municipi, qui ha explicat interessants experiències.

Pel que fa als alumnes dels CSFA Manacor i Muro han atès la xerrada sobre el testimoni de vida de na Margalida Galmés.

Na Margalida, psicòloga de formació i emprenedora de caràcter i actitud, ens ha contat com, després de realitzar una detinguda mirada cap al seu interior, va decidir aplicar la seva decisió cap a fora. Ella va fer un canvi que li ha permès ser conseqüent amb la vida que vol tenir tant a nivell personal com professional.

Mitjançant el seu relat i algunes dinàmiques de participació de l’alumnat, aquesta xerrada ha suposat un interessant taller d’experimentació per viure, a través d’un testimoni de vida real i proper, el significat d’analitzar el nostre interior per tenir una projecció social molt més concorde amb la vida que volem dur.