TREBALLANT LA RESPONSABILITAT SOCIAL

CSFAMANACOR, Noticias home

Els alumnes de cinquè i sisè del CSFA Manacor han participat en el mercat del Projecte ICAPE, una iniciativa educativa que impulsen de manera conjunta les Conselleries d’Educació i Treball. L’objectiu: familiaritzar els més petits en el significat de la responsabilitat social, impulsant valors i capacitat emprenedores.

Així, els nostres alumnes han pogut mostrar el resultat de la feina feta al llarg del curs des de les cooperatives creades per ells mateixos: NATURCREA i ARTS I COLORS.

El divendres 11 de maig ha estat el dia en que hem pogut mostrar el resultat de tants de mesos de feina i vendre els productes artesanals creats en el marc del projecte.

L’experiència va ser genial!! La plaça Ramon Llull de Manacor es va omplir de gom a gom amb alumnes de les diverses escoles participants en el projecte, amb mestres, familiars i gent que va aprofitar el mercadet per veure i comprar els productes que amb tantes ganes i il·lusió havien confeccionat els nins i nines.

Enhorabona a tots els nostres alumnes per la gran tasca realitzada i moltes gràcies a tots els mestres i familiars que han col·laborat al llarg del curs d’aquesta enriquidora experiència!!!