Autoconeixement

CSFADestacats, MANACOR, MURO, Noticias home, PALMA, SA POBLA, SON SERVERA

Per a gaudir d’una vida que tengui sentit, és important conèixer-nos a nosaltres mateixos. Conèixer les nostres fortaleses i limitacions, el que ambicionam, i què desitjam, i com són els nostres pensaments i emocions.

Depenent de les circumstàncies externes, sorgeixen les nostres virtuts o febleses; sorgeixen les emocions no agradables, o bé ens omplim d’optimisme. Totes són a dins de nosaltres, i és important reconèixer-les. Tenim la capacitat de triar, podem abandonar-nos a la negativitat, o connectar amb allò positiu, sense deixar de ser conscients del nostre dolor o fragilitat.

Com conèixer allò que habita en el nostre interior? Estant atents i observant el que pensam, sentim, el que deim i el que feim. El més important, ser sincer amb un mateix. Allunya el “soroll mental” i els pensaments inútils i sense sentit. Atura’t, respira, i escolta la teva veu interior, la que dona coherència als teus pensaments, les teves paraules i les teves accions, i la que també et fa conscient de les teves contradiccions.