Ei! Som els de 6è d'Educació Infantil!

Cfsa Sa PoblaAULA 5 ANYS A, AULA 5 ANYS B, SA POBLA, Sa Pobla - Infantil

Hola!

Nosaltres som el grup de 6è d’Educació Infantil! Enguany som el més grans de la nostra etapa, per tant hem d’ésser un exemple a seguir  per tots els nostres companys.

Som un grup molt xerrador i mogut, però a la vegada molt feiner.  Una de les coses que més ens agrada és dibuixar, i que per cert ho feim molt bé.  Esteim fets uns grans artistes.

Aquest any seguirem amb la nostra biblioteca d’aula, on llegirem, escriurem i descobrirem juntament amb les nostres famílies la màgia que els contes amaguen dintre. Que bé que ens ho passarem! 

Aaaaah! voleu que vos contem un secret? Durant aquest curs ens convertirem en grans matemàtics i uns autèntics caçadors de nombres.

Aprendrem que els nombres no només serveixen per comptar, ens donen també una altra informació: podem saber quin és el nostre pes, la nostra estatura, quin nombre de carrer vivim i mooooltes altres coses, que tots junts descobrirem!

Ufff! i bé, què vos hem de contar? Que ja estam impacients per emprendre aquest viatge que de ben segur estarà carregat d’emocions, alegries i ganes d’aprendre moltíssimes coses noves que ens enriquiran molt i no oblidarem mai!