Una setmana plena de visites!

CSFA Son ServeraSON SERVERA

Aquesta setmana ha estat plena de visites molt especials a la vegada que interessants!

Dimarts varem poder gaudir de dues historietes relacionades amb el Medi Ambient, “Retitelles” i “Na Branqueta”,  que ens ensenyaren la importancia de reciclar i de saber on hem de tirar el fems depenent de les seves característiques, així com també ens mostraren maneres per cuidar i ajudar al nostre ecosistema.

Ahir, dijous, tenguerem una visita que any rere any ens encanta rebre a la nostra escola: sa Jaia Corema!! Ens visità perquè li ajudassim a llevar-se la primera de les set cames, i per encomanar-nos una tasca molt important que hem de pensar a fer cada dia: arreconar i tenir l’aula sempre ordenada! I, com que sabem que la Jaia ens estima molt, no va voler partir sense abans deixar-nos un petit regal: una panera plena de globus!!

Finalment, avui ens ha visitat la Companyia de Teatre de titelles “Renaixença”, per representar-nos el conte del “Caragol i l’herba de poniol”. Hem passat una estona molt agradable i hem rigut molt! Gràcies per acompanyar-nos un any més, i, com no podia ser d’altra manera, a la nostra APIMA per fer-nos aquest regal que tant ens ha agradat!

Moltes gràcies a tots i a totes per les visites i bon cap de setmana!!